Μυστικά ομορφιάς για την εφηβεία

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

Αναδείξτε τα δυνατά σας σημεία.
Ποιο χαρακτηριστικό στην εμφάνισή σας σχολιάζουν θετικά συνήθως οι άνθρωποι γύρω σας; Αναδείξτε το. Αν έχετε όμορφα σαρκώδη χείλη όπως η Angelina Jolie, φροντίστε να φοράτε στιλπνά και έντονα χρώματα κραγιόν. Αν το πρώτο πράγμα που γοητεύει τον κόσμο είναι τα μάτια σας, βρείτε την κατάλληλη σκιά ματιών για να τα τονίσετε και φροντίστε να φοράτε μάσκαρα. Αν διαθέτετε ένα καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα, διαλέξτε ρούχα που να το τονίζουν και να το αναδεικνύουν.

Μην αφήνετε απεριποίητα τα νύχια.
Αν δεν πηγαίνετε σε μανικιούρ και πεντικιούρ μην ανησυχείτε. Προσέξτε όμως να διατηρείτε τα νύχια σας καθαρά και στο ίδιο μήκος. Αν θέλετε να τα βάψετε, μην περιμένετε να ξεφτίσουν μέχρι να τους περάσετε μια νέα στρώση. Επίσης, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα αφρόντιστα νύχια των ποδιών. Να ξέρετε πως οι άνθρωποι τείνουν να κρίνουν τους άλλους από τη φροντίδα που δείχνουν στα χέρια και τα πόδια τους.

Ξύρισμα στα πόδια.
Αν ξυρίζετε τα πόδια σας για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυία, τότε είναι προτιμότερο να το πράξετε κατά το τέλος του ντους. Με αυτή τη μέθοδο θα μειώσετε σημαντικά τις πληγές και τα κοψίματα, καθώς το δέρμα σας θα είναι ενυδατωμένο και το ξυράφι θα γλυστράει χωρίς να καταπονεί και να πληγώνει παλαιότερες αμυχές και χτυπήματα.

Tags: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, Beauty Tips