Συμβουλές για το δέρμα κατά την εφηβεία

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

Ακμή; Απευθυνθείτε σε δερματολόγο.
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των ανθρώπων με ακμή είναι να μην επισκεφθούν τον κατάλληλο γιατρό. Αν το πρόβλημα είναι το κόστος, σκεφθείτε μήπως μπορείτε να αποφύγετε αγορές ρούχων που προγραμματίζατε, ώστε να απαλλαγείτε από τα σπυράκια. Αυτή άλλωστε θα είναι η καλύτερη επένδυση που θα κάνετε για την υγεία σας και την εμφάνισή σας. Και ο μόνος, εγγυημένος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να απευθυνθείτε στον κατάλληλο δερματολόγο.

Να χρησιμοποιείτε αντηλιακό.
Το πρώτο προϊόν ομορφιάς που μπορείτε να εφαρμόζετε κάθε μέρα είναι λίγο αντηλιακό, ακόμα κι αν έξω έχει συννεφιά ή βρέχει. Γιατί; Οι καλές συνήθειες ξεκινούν όταν είμαστε νέοι και αν χρησιμοποιείτε αντηλιακό από νωρίς, θα έχετε υπέροχο και υγιές δέρμα στα 60 και στα 70 σας. Μην ξεχνάτε πως οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου μπορούν να διαπεράσουν τα σύννεφα και τα παράθυρα των αυτοκινήτων.

Βαζελίνη, ο καλύτερος φίλος σας.
Η βαζελίνη είναι μια εξαιρετική, και οικονομική λύση για την αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών. Είναι επίσης κατάλληλη για τον καθορισμό και την ανανέωση σκασμένων και ταλαιπωρημένων χειλιών. Απλώστε λίγη βαζελίνη με τα χέρια σας στην περιοχή που έχει το πρόβλημα, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια μαλακή οδοντόβουρτσα για ένα ελαφρύ μασάζ στα χείλη. Σκουπίστε την περίσσεια με ένα χαρτομάντηλο και τα χείλη σας θα γίνουν ξανά λεία και απαλά.

Tags: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, BEAUTY TIPS