Συμβουλές ομορφιάς και υγείας

ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ

- Προσφέρετε στον εαυτό σας την ξεκούραση που χρειάζεται. Μένοντας ξάγρυπνες μέχρι πολύ αργά, εφόσον δεν παρέχετε στο σώμα και στο πνεύμα σας έναν ποιοτικό και επαρκή ύπνο καταπονείτε την επιδερμίδα σας. Το δέρμα σας θα αρχίσει να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο και ο σχηματισμός ρυτίδων θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

- Μην παραλείπετε να χαρίσετε στο σώμα σας την απαιτούμενη ενυδάτωση. Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει μεγάλη ανάγκη το νερό, καθώς αποτελεί ρυθμιστικό παράγοντα για πάρα πολλές λειτουργίες του σώματός μας. Με την εφίδρωση, χάνεται ένα πολύτιμο μέρος των υγρών του σώματος και μάλιστα αν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές ή το σώμα ασκείται ο ρυθμός της απώλειας είναι ιδιαίτερα υψηλός. Μην ξεχνάτε λοιπόν να πίνετε αρκετό νερό ή κάποιους χυμούς φρέσκων φρούτων για να εξισορροπήσετε αυτή την απώλεια.

- Αν έχετε ευαίσθητο με τάση ακμής δέρμα, μείνετε μακριά από τις πλούσιες πικάντικες τροφές, ή τουλάχιστον προσπαθήστε να περιορίσετε την κατανάλωσή τους. Οι τροφές αυτές μπορούν εύκολα να σας ερεθίσουν και να εντείνουν τα δερματικά προβλήματα.

- Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με φρούτα και λαχανικά. Οι σύγχρονες τάσεις υπερβολικής κρεατοφαγίας κρύβουν κινδύνους για την υγεία και την ευεξία σας. Η φύση παρέχει έναν τεράστιο πλούτο καρπών που μπορούν να δώσουν χρώμα, γεύση, άρωμα και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό σας. Τώρα που η ποιότητα και η αξία της παραδοσιακής, Ελληνικής διατροφής αναγνωρίζεται από τις πιο έγκυρες μελέτες, είναι καιρός να ακολουθήσετε την ξακουστή μεσογειακή δίαιτα για να συνδυάσετε τη μοναδική γεύση της σπιτικής κουζίνας με τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής.

Tags: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, BEAUTY TIPS